Cadeau tips

Cadeau tips voor elke gelegenheid

Kerstcadeau

Kerstcadeau

kerstcadeau kopen

Uw kerstcadeau bij Cadeautips

Kerst, een periode van gezelligheid, warme sfeer, familiefeestjes, … enzovoort. Maar laten we vooral de kerstcadeaus niet vergeten tijdens deze gezellige tijden.

Elk jaar gaan we op zoek naar een geschikt kerstcadeau. Voor de partner, ouders, schoonouders, meter of peter, … noem maar op. Onder de kerstboom ligt het steeds vol met kerstcadeaus.
Al is het soms een moeilijke opgave om elk jaar opnieuw een geschikt en origineel kerstcadeau te vinden.

Voor de mannen alweer een fles drank en voor de vrouwen een parfum? Nee! We willen graag origineel uit de hoek komen. Niets is leuker dan een verrassend kerstcadeau.
Een kerstcadeau waar iedereen het raden naar heeft, maar toch nuttig, leuk, origineel en iets waar iedereen blij mee is. Dat is wat we zoeken.

Een hele opgave dus… en vooral tijdrovend. Kerstshoppen kan soms héél erg leuk zijn… maar ook teleurstellend als je alweer opnieuw thuis komt zonder een geschikt kerstcadeau.

Geef dit jaar een persoonlijk kerstcadeau!

December is de maand van de feestdagen! De huizen worden weer gezellig gemaakt met een mooie kerstboom en andere kerstversiering. Het wordt langzamerhand steeds kouder en donkerder, dus worden de kachels lekker warm gestookt en worden de kaarsjes gezellig aangestoken. Ook het geven van cadeautjes hoort echt bij deze tijd van het jaar. Een persoonlijk kerstcadeau maakt kerst dit jaar nog specialer!

Versier dit jaar de kerstboom met de leukste en mooiste persoonlijke kerstballen. Ontwerp de kerstbal geheel naar eigen wens. Kies een mooi kader en plaats vervolgens een eigen foto of tekst in het midden van de kerstbal. Er is keuze uit verschillende soorten kerstballen; kleine en grote kerstballen en een kerstbal van keramiek. Leuk voor in de eigen kerstboom, maar ook zeker geschikt om cadeau te geven! Er is zelfs een kerstbal van heerlijke ambachtelijke chocolade, een leuk en lekker kerstcadeau. Ook deze kerstbal is te personaliseren met foto of tekst!

Het kerstdiner is natuurlijk al een feest op zich. Maar een heerlijke likeur bij de koffie maakt het helemaal af! Geef de likeur cadeau in een mooie gepersonaliseerde geschenkkist, kies een mooi kader en plaats een naam of tekst op dit unieke kerstcadeau. Een ander kerstcadeau dat zeker in de smaak zal vallen is een parfumgiftset met een heerlijke parfum en diverse artikelen in dezelfde geurlijn. Maak de giftset persoonlijk door een mooie wikkel te ontwerpen voor rond de doos waarin de set wordt verpakt. Ook voor de kinderen is er genoeg keus om zo een leuk en persoonlijk kerstcadeau te vinden. Geef bijvoorbeeld een kerstsok of kerstmuts met foto, naam of tekst! Of laat je kind de Kerstman helpen en de hoofdrol spelen in een mooi kerstboek.

Naast de unieke kerstcadeaus zijn er nog genoeg andere cadeaus die ook met Kerst gegeven kunnen worden. Kijk op de site van YourSurprise.nl en kies uit het brede aanbod het perfecte kerstcadeau. Niet onbelangrijk is dat de meeste cadeaus binnen 24 uur worden (thuis)bezorgd! Met zo’n uniek en persoonlijk kerstcadeau verras je iemand echt!