Cadeau tips

Cadeau tips voor elke gelegenheid

Kristallen beeldjes van Swarovski kristal als symbool voor liefde

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor Moederdag, wat je niet andere jaren al vaker hebt gegeven? Geen bloemetje, geurtje, badsetje of cadeaubon? Geef haar dan een kristallen beeldje. Dit hoeft helemaal niet kitscherig te zijn en biedt bovendien een aantal andere voordelen, waardoor dit een perfect cadeau is voor Moederdag.

Symbool voor liefde

Volgens velen staat een kristallen beeldje symbool voor de liefde. Een kristallen beeldje met een hart of bloemen maakt deze symboliek compleet. Wil je jouw moeder verrassen? Dan is dit symbool voor de liefde een perfect cadeau voor Moederdag om te laten weten dat je van haar houdt.

Geneeskrachtig

Kristal heeft een geneeskrachtige werking, waardoor veel mensen kristal in huis willen hebben. Het zou genezing kunnen bevorderen en de gezondheid verbeteren. Kristallen beïnvloeden namelijk de energievibraties van je aura. Veel mensen zijn ervan overtuigd dat hun gezondheid verbeterd is door kristallen in huis te hebben.

Kristal als decoratie

Kristal is ook een stijlvolle accessoire om je interieur op te leuken. Kristallen beeldjes passen vrijwel bij ieder interieur en geven een leuke twist aan je decoratie. Alleenstaand op een dressoir of kast, of bijvoorbeeld op een blad met kaarsen en andere decoratie. Kristallen beeldjes zijn vrijwel overal te plaatsen en je moeder weet vast een goed plekje voor jouw kristallen cadeau.

Helemaal terug

Er wordt nog vaak gedacht dat beeldjes van Swarovski kristal een kitscherige uitstraling hebben. Dit komt omdat ze vroeger vaak in grote aantallen bij elkaar gezet werden in kitscherige kasten en bij interieur van jaren terug. Tegenwoordig zijn kristallen beeldjes weer helemaal hip en zo lang ze in de juiste hoeveelheid en op de juiste plek worden geplaatst, is het absoluut niet kitscherig. We zien steeds vaker kristallen beeldjes terugkomen in modern ingerichte woningen met een minimalistische uitstraling. Juist dan zijn de beeldjes van Swarovski kristal ideaal om het interieur een persoonlijke touch te geven.

De trend van kristallen beeldjes is niet nieuw, vanaf de steentijd is de magie van kristal namelijk al bekend. In vrijwel iedere cultuur worden kristallen beeldjes nu gebruikt door de geneeskrachtige werking, de symboliek, maar ook als decoratie.

Wil je een origineel cadeau voor Moederdag? Koop dit jaar dan een kristallen beeldje van Swarovski kristal, deze beeldjes hoeven namelijk helemaal niet duur te zijn. Er zijn allerlei leuke, kleine beertjes, hartjes en roosjes te koop. Zo weet je zeker dat je een bijzonder en symbolisch Moederdag cadeau hebt, waar je moeder jarenlang plezier van heeft.