Cadeau tips

Cadeau tips voor elke gelegenheid

Moederdag kado

Moederdag kado

Tips voor een origineel kado voor moederdag

De belangrijkste persoon in ons leven is onze moeder. Wat te geven op moederdag als kado, is niet altijd gemakkelijk te bedenken. Je kan een flesje van haar lievelingsparfum of een bos bloemen kopen, maar dat is op moederdag weinig origineel. Daarom vind je hier een aantal handige tips voor een origineel moederdag kado. Er bestaan er heel wat leuke geschenken voor moederdag. Het beste wat je kan doen, is denken aan wat je moeder leuk vindt en dan beslissen. Zo zal je haar een hele leuke moederdag kunnen bezorgen.

Als eerste kan je natuurlijk denken aan praktische zaken: heeft je moeder nog iets nodig wat jij voor haar kan kopen voor moederdag? Je kan ook eens goed rondkijken in huis of er niets kapot is wat jij aan haar kan geven als moederdag kado. Probeer dan wel om er iets persoonlijks aan toe te voegen, want moederdag is het perfecte moment om een persoonlijk geschenk te geven.

Je kan ook een moederdag kado geven met een leuke foto of een mooie tekst erop. Een hangertje met een leuke foto zal je moeder zeker leuk vinden. Ook een gepersonaliseerde item dat ze dagelijks nodig heeft, is een leuk moederdag kado. Je kan bijvoorbeeld een schort, ovenwanten of een koffiekop met een foto op als moederdag kado geven. Als je niet meteen een foto vindt, kan je je moeder een fotoshoot bij een professionele fotograaf als moederdag kado geven. Op die manier kunnen jullie samen iets leuks doen en krijgen jullie mooie nieuwe foto’s.

Een ander goed moederdag kado is een uitstap voor mama met de kinderen. Je kan lekker gaan uiteten op moederdag en samen een leuke activiteit doen, zoals bowlen of naar de lievelingsfilm van je moeder kijken. Origineler is het om samen op moederdag naar een welnesscentrum gaan. Als je moeder wel houdt van avontuur kan je voor haar een ritje met haar lievelingsauto of met een alternatief vervoersmiddel, zoals een helikopter of een quad regelen voor moederdag. Als je mama op zoek is naar een nieuwe hobby, kan je als moederdag kado ook een aantal proeflessen aan haar schenken die jullie samen kunnen uitproberen.

Je kan voor moederdag ook een cadeaubon geven. Wat altijd veel succes heeft, is een Bongobon. De Bongo Beauty kan je inruilen tegen een schoonheidsbehandeling, iets wat fijn is voor moederdag. De Bongo Superwoman is ook leuk als moederdag kado. Daarmee kan je in een andere stad gaan winkelen en er blijven overnachten.