Cadeau tips

Cadeau tips voor elke gelegenheid

Sinterklaascadeau

Sinterklaascadeau

De dag van Sinterklaas, iets waar elk kind naar uit kijkt. Leuke Sinterklaascadeautjes, overheerlijke chocolade, enzovoort. Een dag vol plezier voor elk kind.

Heb je jouw Sinterklaascadeau nog niet gekozen? Op onze website vind je leuke tips voor een origineel Sinterklaascadeau.

Speciaal geselecteerd voor Sinterklaas

Wil je een specifiek Sinterklaascadeau? In de rubriek Sinterklaascadeau vind je leuke gepersonaliseerde chocolade in de vorm van een lolly of een grote chocolade letter met jouw eigen foto.
Ook het Sinterklaas lied is een echte topper. Hierin wordt het kind toegezongen met zijn eigen naam, als dat niet leuk is!

Leuke Sinterklaascadeau tips!

Brief van Sinterklaas

briefEen unieke handgeschreven brief van Sinterklaas met jouw eigen gedicht.
Zak van Sinterklaas

briefDeze zak van Sinterklaas is onmisbaar op de avond van Sinterklaas. Bedrukt met eigen tekst.
Chocolade Sint met foto

kinderzetel met naamKinderzetel met geborduurde naam in verschillende kleuren
Dekbed met foto

Dekbed met fotoLaat je mooiste foto bedrukken op een dekbed
Chocolade letter met foto

chocolade letterPure, melk of witte chocolade letter, gemaakt van ambachtelijke Callebaut chocolade. De chocolade letter wordt versierd met een door jouw gekozen foto.
Sinterklaaslied met naam

sinterklaasliedHet Sinterklaas liedje is een persoonlijk lied waarin het kind zelf wordt toegezongen en door Sinterklaas zelf wordt toegesproken.
Chocolade Piet met foto

chocolade pietHeerlijke Chocolade Piet van Belgische Callebout chocolade met eigen foto of tekst.
Chocolade Sint met foto

chocolade sinterklaasHeerlijke Chocolade Sint van Belgische Callebout chocolade met eigen foto of tekst.

>>Ontdek meer Sinterklaas cadeaus!

Echt uniek Sinterklaas cadeau!

Het leukste Sinterklaas cadeau nog niet gevonden? Maak dit jaar dan iemand blij met een uniek en persoonlijk Sinterklaas cadeau van YourSurprise.com.

De online webshop van YourSurprise.com heeft een uitgebreid aanbod van meer dan 1000 unieke en persoonlijke cadeaus. Zo is er voor ieder kind, groot of klein, wat leuks te vinden. Ontwerp jouw leukste Sinterklaas cadeau zoals jij dat wil en tover ook dit jaar weer een lach op iemands gezicht.
Maak de zak van Sinterklaas persoonlijk met jouw naam, zo weet Sinterklaas altijd voor wie die zak vol met cadeautjes is. Of geef iemand een Sinterklaaslied met naam cadeau. In dit lied wordt de ontvanger toegezongen door de liedjespiet en persoonlijk toegesproken door Sinterklaas.
Een echte snoeper? Een heerlijke ambachtelijke chocolader met foto is dan zeker een leuk cadeau. Maar ook het blik vol met strooigoed maakt iedere snoeper blij! De wikkel van het blik maak je zoals jij dat wil!

Benieuwd naar nog meer leuke persoonlijke cadeaus? Neem dan een kijkje in het uitgebreide aanbod van YourSurprise.com en laat jouw cadeau naar eigen wens personaliseren. Met een persoonlijk en uniek cadeau met foto, tekst of logo geef je dit jaar zeker het leukste Sinterklaas cadeau. Tevens worden de meeste cadeaus ook binnen 24 uur (thuis)bezorgd.