Cadeau tips

Cadeau tips voor elke gelegenheid

Kerstkado

Kerst, de ideale periode om elkaar te verwennen met een leuk kerstkado. Ben jij nog op zoek naar een leuk en origineel kerstkado? Neem dan snel eens een kijkje in ons aanbod originele, unieke & persoonlijke cadeaus!

Uw kerstkado voor €14,95 of minder!

Persoonlijk kerstlied

kerstliedEen echte aanrader! Een persoonlijk kerstlied, speciaal ingezongen voor de ontvanger.

Chocolade hart met foto

chocolade hart met fotoHeerlijke ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade met foto en tekst! Formaat circa 12x8cm, circa 130 gram. Heerlijk kerstkado!

Uw foto op chocolade

Foto op chocoladeJouw favoriete foto wordt op een heerlijke lat Callebaut chocolade geplaatst, al dan niet met jouw eigen tekst. Letterlijk een lekker kerstkado!

Persoonlijk kerstboek

kerstboekKinderboek over kerst met eigen naam! Zo speelt jouw kind, neefje of nichtje de hoofdrol in zijn/haar eigen boek.

Canvas foto

canvas fotoLaat jouw mooiste foto printen op canvas en verras jouw iemand met een uniek schilderij!

Ovenwanten met foto

canvas fotoZoek je een kerstkado voor iemand die graag in de keuken staat? Dan zijn deze ovenwanten met foto ideaal.

 

Uw kerstkado vanaf €14,95!

Dienblad met foto

dienblad fotoKwalitatief mooi & stevig dienblad met jouw mooiste foto op gedrukt. Verkrijgbaar in 2 formaten

Prosecco met eigen etiket

prosecco fotoEen fles Prosecco met eigen etiket. Kies jouw favoriete foto en tekst en laat jouw eigen fles Prosecco maken.

Fles Champagne met eigen etiket

cava fotoEen fles Champagne met eigen etiket. Kies jouw favoriete foto en tekst en laat jouw eigen fles Champagne maken, verpakt in mooi kistje.

Echt handgeschilderd schilderij

handgeschilderd fotoUniek cadeau, 100% handgeschilderd schilderij van jouw foto. Uw foto wordt door professionele schilders geschilderd op doek.

 

Echt uniek kerstcadeau!

Het is weer december; de maand van alle feestdagen. De maand waarin we het huis weer gezellig maken met de kerstboom en alle lampjes en kaarsjes. Ook gaan de kachels in alle huizen weer een paar graden hoger en genieten we iedere avond van de gezellige kerstsferen in huis. Als ’s avonds de kachel lekker brandt en de lampjes in de kerstboom branden, mag een uniek Kerstcadeau onder de boom natuurlijk niet ontbreken. Verwarm daarom iemands hart met een echt persoonlijk en uniek kerstkado. Want ook met Kerst maak je iemand blij met een persoonlijk en uniek cadeau.

Versier dit jaar de kerstboom met de leukste en meest persoonlijke kerstballen. Ontwerp jouw kerstbal helemaal naar eigen wens en plaats een foto in het midden van de kerstbal. Keuze uit grote en kleine kerstballen. Leuk voor in de boom of onder de boom! Maar ook de chocoladekerstbal is een leuk cadeau om met Kerst te geven. Heerlijke ambachtelijke chocolade in de vorm van een kerstbal met in het midden een foto.

Als ’s avonds de kachel lekker staat te stoken en alle lampjes in de kerstboom branden, is het echt heerlijk genieten. Maar met een heerlijk glaasje wijn erbij is de koude winteravond pas echt compleet. Maak het etiket van deze heerlijke fles wijn helemaal naar eigen wens met foto en tekst. Leuk als kleinigheidje voor de Kerst!Ook voor de kinderen zijn er verschillende leuke kerstcadeaus te bestellen. Hou je kind deze winter lekker warm met de persoonlijke kerstmuts. Laat deze kerstmuts bedrukken met foto en tekst en zorg dat hij/zij ook buiten lekker warm blijft. Of geef een kind met Kerst een boek over de Kerstman cadeau. In dit boek speelt het kind een hoofdrol en gaat samen met de Kerstman op pad.

Naast de unieke kerstcadeaus zijn er nog vele andere cadeaus die je iemand met Kerst kan geven. Neem een kijkje in het uitgebreide aanbod van YourSurprise.nl en kies het leukste kerstcadeau uit. De meeste cadeaus worden binnen 24 uur (thuis)bezorgd. Met een uniek en persoonlijk kerstcadeau geef je zeker het leukste cadeau!

Ontdek nog meer kerstkado’s: