Origineel cadeau

Met speciale gelegenheden willen wij vaak een origineel cadeau schenken, maar dat is meestal niet zo eenvoudig. We gaan op zoek maar keren van een kale reis terug. We kiezen dan maar een cadeau uit die “nuttig” is, die “altijd welkom” is, of we geven gewoon geld.Hoe vaak kreeg je volgende reacties al niet te horen:

  • Moeder: “een ruiker bloemen! Wat een origineel cadeau…”
  • Vader: “nieuwe sokken! Wat een origineel cadeau…”
  • Vriendin: “een knuffelbeer omdat je me graag ziet! Wat een origineel cadeau…”
  • Broer: “een nieuwe cd, wat een origineel cadeau…”
  • Oma: “een doos koekjes, wat een origineel cadeau…”
  • Opa: “een fles wijn! Wat een origineel cadeau…”

Meestal is men wel tevreden met het cadeau dat men kreeg, het gaat immers om het schenken. Maar hoe je het ook bekijkt, bijster origineel was het niet. En uiteindelijk hebben we het allemaal al meegemaakt; je koopt een cadeau. Mooi en vaak origineel verpakt schenk je het aan de gelukkige. Hij of zij opent het pakje vol spanning… en meteen erna zie je hoe de euforie snel verdwijnt bij het bekijken van de inhoud.

Ben jij het ook beu om telkens dezelfde dingen cadeau te doen? Om keer op keer voorspelbaar uit de hoek te komen? Wil jij voor één keer echt met een origineel cadeau voor de dag komen? Dan vind je hier precies wat je zoekt! Een overzichtje met enkele originele cadeaus die je bij verschillende gelegenheden kunt schenken aan je moeder, je vader, je vriend, je vriendin, je broer, je oma, je opa…

Met een origineel cadeau heb je ook na het openmaken van het cadeau nog genot van een verrassende blik! Iedereen zal immers blij verrast worden met een van onderstaande originele cadeaus! Een origineel cadeau vind je ook in alle prijsklassen, je hebt dus geen excuses meer! Iedereen die wil kan een origineel cadeau schenken!

Blader dus zeker verder op onze site en ga op vind een origineel cadeau die bij je past.

Wij geven je alvast enkele tips voor een origineel cadeau:

Meer tips voor een origineel cadeau? Kijk verder…